Spillemaskiner

Er de gamle spillemaskiner begyndt at kede dig, og trænger du til nogle nye spændende? På denne side får du tre anmeldelser og dybdegående analyser af fede spillemaskiner, som måske kunne være noget for dig. Læs om dem herunder.

Auction Day – en lidt anderledes spillemaskine

Og nu til en af de lidt mere anderledes spillemaskiner. Auction Day hedder den, og den er udviklet af danske Magnet Gaming, som holder til Aalborg. Med Auction Day får du en spillemaskine, der på ingen måder ligner de andre – og det har vist sig at være at stærkt træk fra Magnet Gaming, for Auction Day er uden tvivl en af de mest underholdende spillemaskiner, der findes derude. Som navnet ligesom indikerer, så er formålet med denne spillemaskine at tage på auktion og så få så mange penge med hjem som muligt – fuldstændig ligesom enhver anden auktion.

Designet

Starter vi ud med at kigge på designet, så er det ganske enkelt sat up med en række antikke elementer rundt omkring for at skabe den rette stemning. Noget af det, som nok er mest iøjefaldende er, at der kun er 3 tromler á tre ruder – og det giver egentlig en ret lille spilleflade. Men bortset fra det, så er designet veludført i en ret naivistisk stil, som er med til at understrege det søde i spillet.

Bonusspillet byder på hammerslag

Det er i bonusspillet, hvor det hele sker, og hvor det bliver rigtig sjovt at spille Auction Day! Det er netop i bonusspillet, hvor du tager på auktion, og hvor du har masser af gode chancer for at vinde store gevinster.

I samme stil som med resten af spillet, så er bonusspillet også rimelig simpelt og enkelt sat op, og det fungerer på den måde, at du har en række genstande fra det indlende spil, som du sætter på auktion. Og foran dig har du så en masse blanke felter, som du skal vende. Får du en tommelfinger op, så fortsætter du med at modtage bud. Når du får et hammersymbol, så begynder auktionariussen at markere sig, og efter tre hammersymboler er der hammerslag, og du tager det samlede beløb med dig hjem.

Men bonusspillet stopper ikke her, for du kan nemlig også være heldig at finde tre sommerfugle, og så bliver du sendt videre til endnu et bonusspil – nemlig en jackpotroulette. Her kan du være heldig at vinde endnu flere penge, heriblandt den progressive jackpot, som nemt kan løbe op i flere hundrede tusinde kroner.

Det forresten også i bonusspillet, at du kan være heldig at vinde free spins – det kræver blot 3 flash symboler, så indkasserer du hele 20 free spins!

Prøv Auction day spillemaskine

Teknikken bag Auction Day

Og nu til de tekniske aspekter, for her er det lidt interessant på grund af Auction Days noget anderledes setup. Du har som sagt nemlig kun 3 tromler á 3 ruder i stedet for det klassiske setup med 5 tromler á 3-4 ruder.

Derudover har du i Auction Day heller ikke nogen gevinslinjer, og det betyder, at der ikke lige er et tilfældigt mønster, som kan give dig en 20’er i gevinst. Derimod så handler det mere om, hvilke antikke varer du er heldig at få.

Der hvor Auction Day kommer til kort er dets noget simple autospin fuktion, for denne kan kun tændes og slukkes. Men når man så også tænker over, at det er i bonusspillene, hvor du kan vinde penge, så giver det god mening, at du bliver hængende foran skærmen og ikke render rundt og laver alt muligt andet.

Bliv nostalgisk med Hugo

Fra en dansk spiludvikler til en svensk kendis. Det er nemlig svenske Play’n Go, som står bag hitsensationen Hugo – i hvert fald spillemaskinerne. Hvis du ikke kender til Hugo-universet, så var det et kæmpe stort foretagende i midten af 90’erne, hvor børn og unge ringede ind til TV for at hjælpe den lille skærmtrold med at komme ud fra bjerget. Op i starten af 00’erne blev universet dog udvidet med spil til blandt andet Playstation – og nu er universet genopstået med en række spillemaskiner.

Stilen og spilleoplevelsen

Lad os starte ud med stilen og spilleoplvelsen i Hugo. Der er ingen tvivl om, at Play’n Go virkelig har lagt mange kræfter i denne spillemaskine, og det hårde arbejde har i den grad givet pote. Hugo er på alle mulige måder nemlig enormt sjov og vanedannende at spille.

Kigger vi på designet, så har de formået at holde den samme stil og ikke mindst lydspor med den samme Hugo stemme – på alverdens sprog. Dog har Play’n Go været så elskværdige at hive grafikken op i en HD-kvalitet og dermed får du en federe Hugo oplevelse, når du spiller denne spillemaskine.

Åbn bonusspillet i Hugo

En af de sjoveste og fedeste ekstra funktioner i Hugo er uden tvivl bonusspillet – her får du nemlig masser af fart og spænding, og det er her Play’n Go virkelig får cementeret, at de er nogle af verdens bedste spiludviklere.

Bonusspillet åbnes, når du får 3 bæversymboler, hvor du ikke kun får 10 free spins men også åbner op for Trolderæset. Og det er lige her, hvor alt det sjove nemlig sker! Når du kommer i gang med Trolderæset, bliver du sendt ud på et sjovt løb, hvor du på en lille togvogn skal samle så mange mønter som muligt – uden at blive ramt af dynamitten. Ligeledes skal du også undgå at ramme ind i bommene – da løbet ellers stopper, og du mister et gratisspil.

Men Play’n Go stopper ikke her, for du kan faktisk også åbne op for et andet bonusspil – nemlig hvis du får 3 Afskylia symboler. I dette bonusspil skal du igennem den farlige labyrint i skoven, lige præcis som på TV-skærmen for over 25 år siden!

Teknikken bag Hugo

Tager vi et kig på teknikken bag Hugo (og Hugo 2), så får du et klassisk setup med 5 tromler, der hver især har 3 ruder – ligeledes får du også 10 gevinstlinjer, ligesom du også har en række forskellige symboler, som du skal mixe og matche. Ud fra et teknisk perspektiv er Hugo altså en helt almindelig standard spillemaskine.

På indskudsfronten har du ligeledes også et klassisk setup, hvor du har en række forskellige møntværdier – her fra 0,10 og op til 100 kroner per spil. Og det betyder at du kan komme til at vinde rigtig mange penge, og faktisk helt op til 5.000 gange dit indskud, hvis du er rigtig heldig – det er sådan cirka 50.000 kroner på en enkelt spillemaskine. Det er imponerende!

Du har naturligvis også en autospin funktion, hvor du kan vælge mellem 20, 40, 100, 200 eller helt op til 500 autospins. Men du kan faktisk også finindstille din spillemaskine, så den automatisk stopper ved tab eller gevinster efter prædefineret størrelse af dig. Dermed kommer du ikke til at miste alle dine penge eller spille en stor gevinst op.

Diamonds – til dig der elsker Candy Crush

Er du vild med Candy Crush? Så vil du helt sikkert elske Diamonds – her får du nemlig det helt samme koncept blot i et iGaming format. Bag spillemaskinen gemmer Spigo sig, som er førende inden for hyggespil til danskerne – de har således deres helt eget spillesite, ligesom du også finder nogle af deres spillemaskiner på mindre danske casinoer.

Designet

Hvis vi starter ud med at kigge på spillets design, så er det en ganske simpel spillemaskine i nogle meget farverige farver – særligt er diamanterne og juvelerne i mange forskellige farver, og så er baggrunden holdt i en neutral grå farve. Det fungerer godt som en solid kontrast, og som spiller holder du derfor også fokus på de forskellige juveler, som du skal flytte rundt på.

Ser vi på lydsiden, så er der her igen fokus på, at det skal være enkelt og diskret – du har et hyggeligt lille soundtrack, som ikke tager opmærksomheden. Og som en fed feature, så har du diamanter og juveler, som ryster og giver en lille knirkende lyd, hvis du har overset en oplagt mulighed for at skabe gode kombinationer.

Spilleoplevelsen – er Diamonds en spillemaskine?

Noget af det første som slår en, er at Diamonds ikke har det helt samme format som en spillemaskine– altså med tromler, ruder og gevinstlinjer. Ligeledes har du heller ikke indsats, og måden du vinder gevinster på, er bare ikke på samme måde.

Derimod er Diamonds et spil på lige fod med Candy Crush, og det vil altså sige, at det er dig selv, der skal gøre noget aktivt for at spille spillet – du kan med andre ord ikke sætte spillet på autospin. Dermed er Diamonds på mange måder et langt mere aktiverende spil – og det er super fedt!

Der er i alt tre forskellige baner i Diamonds, som bliver aktiveret tilfældig. Banerne er:

- Plankebanen - Frugtbanen - Samlebanen

Ligeledes har du også mulighed for at vælge imellem flere forskellige sværhedsgrader – og dermed forøge dine chancer for at vinde den helt store jackpot.

Sådan generelt, så er spilleoplevelsen i Diamonds meget positiv, og det er ret nemt at blive hooked på spillet – især hvis du godt kan lide at blive udfordret!

Diamonds spilleregler

Reglerne til Diamonds er meget simple, og det tager derfor ikke særlig lang tid om at lære spillet – det kan dog tage lang tid om at blive rigtig god til spillet, fordi spillet kræver nemlig også, at du tænker fremadrettet og taktisk.

Grundlæggende skal du i Diamonds lave kombinationer ved at samle mindst 3 ens diamanter – derefter sker der nemlig en eksplosion og diamanterne forsvinder. Dermed åbnes der således op for nye kombinationer, og det kan i sidste ende skabe endnu flere eksplosioner.

I spillet er der følgende specialdiamanter, som skaber særlige rekationer:

- Specialdiamanter - Stribede diamanter - Bombediamanter - Regnbuediamanter

Ved at kombinere specialdiamanterne får du netop nogle vilde reaktioner, som du ikke gør med de almindelige diamanter. Det kan eksempelvis være en to stribede diamanter, der efterfølgende vil rydde diamanterne, som er i horisontal og vertikal linje med de stribede diamanter. Og det er noget, som virkelig sætter point ind på kontoen!

Nye spillemaskiner fra Diamonds

Du har udover specialdiamanter også blokker, som er hårde objekter, der forhindrer dig i at lave vindende kombinationer. Der er forskellige slags blokker – heriblandt:

- Is - Sten

Alt efter hvilken blokker du har som forhindring, kræves der særlige hjælpemidler. Har du eksempelvis is over en række diamanter, kan du fjerne laget ved at matche diamanterne under islaget. Ligeledes har du også mulighed for at benytte dig af specialdiamanter, som rydder alle forhindringer.

Afsluttende bemærkning

Der kommer hele tiden nye spillemaskiner – derfor er det nemlig så interessant at følge med i Igaming og online casinobranchen – fordi du hele tiden får nye spillemaskiner og bordspil at vælge i mellem. Og hvad enten du er til action spil eller klassiske enarmede tyveknægte, så kan du være sikker på, at der altid er nye titler at vælge imellem.

De fem spil, som vi har gennemgået er enormt populære, hvorfor du vil kunne finde dem på de fleste online casinoer – og hvem ved? De er sikkert allerede på dit foretrukne stamcasino. God spillelyst!

28 Nov 2018